TILAUS JA TOIMITUS

Me Finnish Finds pyrimme toimittamaan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, jotta voit nauttia uusista ostoksistasi nopeasti. Ymmärrämme, että tilauksen odottaminen voi olla jännittävää, ja arvostamme kärsivällisyyttäsi.


Sitoutumisemme tarjota korkealaatuisia tuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan on johtanut siihen, että olemme levittäneet varastomme ympäri maailmaa. Näin pystymme säilyttämään parhaat mahdolliset hinnat asiakkaillemme, mutta se voi myös johtaa hieman pidempiin toimitusaikoihin riippuen siitä, missä olet.

Haluamme korostaa, että olemme sitoutuneet käsittelemään tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti. Logistiikkatiimimme tekevät tiivistä yhteistyötä varmistaakseen, että pakettisi käsitellään huolellisesti ja lähetetään mahdollisimman nopeasti.

Tilauksesi arvioitu toimitusaika voi vaihdella sijaintisi ja valitsemasi tuotteen mukaan. Jos haluat saada paremman käsityksen tietyn tilauksesi arvioidusta toimitusajasta, löydät arvioidun toimitusajan tuotesivulta.

Kiitämme sinua ymmärryksestäsi ja luottamuksestasi Finnish Finds kohtaan. Tyytyväisyytesi on etusijalla, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että tilauksesi saapuu sinulle hyvässä kunnossa ja mahdollisimman pian.

Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai toimitusajasta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Kiitos, että teet ostoksia Finnish Finds. Toivomme, että nautit tuotteistasi!